shutterstock.com/Studio Speld

Frietbakje voortaan volledig gemaakt uit mexicano

Wie bij een snackbar een patatje bestelt, krijgt het bijna altijd in een wit plastic bakje. Dat is niet duurzaam, vindt de Vereniging Professionele Frituurders. Het klassieke frietbakje zal daarom wor
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen enkele Vlaming bestelt patatjes in plastic bij een snackbar. Aardappeltjes in een armzalig kunststof bakje bij een Hollandse friettent zijn immers duur en niet te vreten.
Wij Vlamingen eten zonder kapsones gewoon een betaalbaar frietje in een papieren puntzak bij een frietkot. Dat is wel zo lekker.

Reageer
gravatar

Als jij je bij bij jouw gemeente (Den Haag naar ik meen) opgeeft voor het schuldsaneringsprogramma, kun jij je misschien in de toekomstig gezond voedsel permitteren.