Wie bij een snackbar een patatje bestelt, krijgt het bijna altijd in een wit plastic bakje. Dat is niet duurzaam, vindt de Vereniging Professionele Frituurders. Het klassieke frietbakje zal daarom wor
Geen enkele Vlaming bestelt patatjes in plastic bij een snackbar. Aardappeltjes in een armzalig kunststof bakje bij een Hollandse friettent zijn immers duur en niet te vreten.
Wij Vlamingen eten zonder kapsones gewoon een betaalbaar frietje in een papieren puntzak bij een frietkot. Dat is wel zo lekker.
en dan vervolgens op een bord leggen en met mes en vork netjes opeten.
🙂
Als jij je bij jouw gemeente (Istanboel naar ik meen) opgeeft voor een schuldsaneringsprogramma, kun jij je misschien in de toekomstig gezond voedsel permitteren.
Als jij je bij bij jouw gemeente (Den Haag naar ik meen) opgeeft voor het schuldsaneringsprogramma, kun jij je misschien in de toekomstig gezond voedsel permitteren.
Gerelateerd nieuws
Nu in de schappen: Bueno voor hogeropgeleiden
Hoezo niet duurzaam? Anneke heeft shirt van Temu al voor de tweede keer aan
Shell schrapt 200 banen duurzaamheid om plaats te maken voor afzwaaiende politici
Ik mag hopen dat het bakje dan wel van vegetarische varkens is gemaakt !?? 😬
Goed idee, out of the tray denken.
Misschien dat met een plastic bakje er omheen, je het wel weer lekker kunt vasthouden…?
Joppie! En die warme, natte, vette vingers eten er ook nog wel bij op.
Patatje oorlog.
Geen enkele Vlaming bestelt patatjes in plastic bij een snackbar. Aardappeltjes in een armzalig kunststof bakje bij een Hollandse friettent zijn immers duur en niet te vreten.
Wij Vlamingen eten zonder kapsones gewoon een betaalbaar frietje in een papieren puntzak bij een frietkot. Dat is wel zo lekker.
Dat is ook maar een mening.
Azijn eroverheen, stuk vis erop, in een krant rollen.
Heerlijk!
Welke krant? De lokale azijnzeiker?
Persoonlijk ben ik helemaal voor biologische frietbakjes, maar onpersoonlijk weet ik het nog zo net niet.
Jammer niet van eetbaar papier. Ben vegetarier.
“Sojavlees” patatbakjes staan ook in de planning.
🙂
Euhm, wordt het tijd voor statiegeld in deze branche?
Goed idee.
Lachen! 😋😋
Ik ben blij dat ik niet ben aangewezen op dit soort varkensvoedsel, maar gewoon een 3 sterrentent kan declareren.
Wáááát ?!?
Ik zou er sla, kaas, knoflooksaus en sambal aan toevoegen!
“Aanvulling:”
en dan vervolgens op een bord leggen en met mes en vork netjes opeten.
🙂
Als jij je bij jouw gemeente (Istanboel naar ik meen) opgeeft voor een schuldsaneringsprogramma, kun jij je misschien in de toekomstig gezond voedsel permitteren.
🐑🍆
Corrie.
Jammie!
🐖🐖
Corrie.
Als jij je bij bij jouw gemeente (Den Haag naar ik meen) opgeeft voor het schuldsaneringsprogramma, kun jij je misschien in de toekomstig gezond voedsel permitteren.