De 25-jarige Thom uit Bilthoven heeft na 3 dagen eten de kern van zijn broodje bapao bereikt. Hij kan nu beginnen met het lekkere gedeelte.
“Natuurlijk heb ik gedacht aan opgeven”, bekent Thom. “Ik had op een gegeven moment al 2 dagen nonstop deeg gegeten, en nog geen enkel zicht op vlees. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Maar ik wist waar ik het voor deed: een hompje separatorvlees met wat kruiden.”
Het eten van het broodje bapao is gepland over 2 minuten. “Eerst moet-ie weer even opwarmen in de magnetron.”
Volgende keer toch maar een broodje döner nemen dan, dit lijkt me voor herhaling niet waard.
Onze welgemeende verontschuldiging. De dienstdoende stagiaire heeft het humorniveau van André van Duin.
Ooooooh……kijk daar jongens! Een bapauw!
Ik weet niet wat dat is, maar ik stop dat NIET in mijn mond!
Het lijkt wel een broodje poep!
3 dagen?!
Wat lààng joh!!
Doe mij maar een broodje Chowchow.
Heerlijke variant op hotdog.
In China kennen ze een eigen variant op het broodje bapao: het broodje miauw
Niet zoveel chilisaus gebruiken, dan gaat het sneller.