Shutterstock / PixelBiss

Shutterstock / PixelBiss

Man die 30 cent misgelopen bonuskorting kwam opeisen gestorven aan spottende blik tiener achter infobalie

Een man uit Utrecht die 30 cent misgelopen bonuskorting terugkwam vragen bij de infobalie is overleden aan de blik die de tiener bij die balie hem toewierp. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

“De man zag pas net na het afrekenen dat hij was vergeten zijn bonuskaart te scannen”, zegt een woordvoerder van de politie. “Op beveiligingsbeelden zien we hem daarna eventjes aarzelen, waarna hij tóch de stap waagt richting infobalie. Daar schoof hij met licht trillende handen en duidelijk zichtbare gene de kassabon over de balie naar de dienstdoende medewerker, een vrouw van 19 jaar oud die zich mooi had opgemaakt en aangekleed voor haar shift.”

Bij de balie sloeg vervolgens de tragiek toe, legt de woordvoerder verder uit, toen de vrouw de man de blik toewierp. “Op beelden is te zien hoe ze met haar ogen rolt en met haar hele lichaamshouding een soort vraagteken vormde over hoe de man in godsnaam iemand was geworden die haar en feitelijk zijn eigen tijd kwam verspillen door over 30 cent te zeuren. ‘Heb je niks beters te doen’, schreeuwde de lichaamstaal van de infobaliemedewerker, en waarschijnlijk deed die ultieme vernedering de man de das om. Hij zeeg ineen en stond niet meer op.” De man is 34 jaar oud geworden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *