Shutterstock / Hector Pertuz

Shutterstock / Hector Pertuz

Man loopt PTSS op door zien van stoppels onder oksel vriendin

De 38-jarige Thomas heeft PTSS opgelopen bij het zien van de stoppels onder de oksel van zijn vriendin. “Mijn leven staat op z'n kop. Hoe kan ik ooit nog een vrouw vertrouwen?”

“Het was een zonnige dag en ik liep naast mijn vriendin door de hoofdstraat van Purmerend”, zegt Thomas vanaf de bank van zijn therapeut. “Natuurlijk moest het precies die dag 26 graden zijn en had m’n vriendin een tanktop aan, in plaats van een t-shirt of gewoon een trui. Mijn ogen dwaalden af van haar schouder en toen…” Thomas werpt een blik op zijn therapeut die hem bemoedigend toeknikt. “Toen zag ik het. Zwarte, harige stoppels op haar verder zo prachtige, gladde huid. “Het was alsof ik te lang op een afterparty was gebleven en de liefde van mijn leven een beestachtige trol bleek te zijn.”  Thomas is open over zijn ervaring. “Het ergste is als je je schaamt voor je gevoelens." Terwijl, ik kan er niets aan doen. Dit is me overkomen.” Zijn inmiddels ex-vriendin Jetta probeert nog contact met hem op te nemen. “Ik denk erover om een straatverbod aan te vragen.”

Door zijn ervaring te delen, hoopt Thomas het taboe te doorbreken en een voorbeeld te zijn voor mannen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. “Of het nou beenhaar is of een ongeschoren bikinilijn: je bent niet alleen." "Praat erover!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *