Shutterstock / Trzykropy / Art of Life

Shutterstock / Trzykropy / Art of Life

Tim (32) weet dankzij fitbit dat hij al 3 dagen op de bank ligt

Sinds hij de nieuwste Fitbit Sense 2 cadeau heeft gekregen, kan Tim de Bladder (32) uit Assen haast niet meer zonder. De geavanceerde gadget weet precies wat zijn hartslag is, meet het zuurstofgehalte in zijn bloed en laat hem iedere dag weten hoe lang hij al op de bank ligt.

“Moet je kijken wat een mooi design”, zegt De Bladder trots terwijl hij traag zijn linkerarm optilt en zijn hippe horloge showt. “Ik slaap beter, meer ook, veel meer, en ik lig gewoon veel lekkerder. Bijvoorbeeld op deze bank, heerlijk vind ik dat. Ik heb al zeker drie dagen nauwelijks stress ervaren. Wat een uitvinding!”

Hij vervolgt: “Precies zien wat ik nu aan het doen ben is echt niet het enige dat dit ding kan hoor. Zo weet hij bijvoorbeeld ook dat ik al twee weken niet buiten ben geweest en vandaag exact drie en een halve zak Lays cheese-onion chips naar binnen heb gewerkt.”

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *