De hap 100% pindakaas die de 27-jarige Luuk vanochtend gulzig tot zich nam, zit nog altijd halverwege zijn keel. Dat hebben zijn familieleden recent bekendgemaakt.
De jongeman was van plan een broodje te smeren met het smeuïge beleg en is toen in de verleiding geraakt een grote lepel van het spul naar binnen te werken. “Hij is gelukkig buiten levensgevaar en kan gewoon ademen”, vertelt zijn zus. “Maar het is wel heftig om te zien dat hij nu niet goed kan praten.”
Luuk zit in zijn woonkamer en staart verloren uit het raam. Zijn mimiek vertoont berouw en zelfverwijt. Hij krabbelt wat op een briefje en schuift het over de koffietafel: “Het zag er gewoon zo lekker uit, zo smeuïg.”
Weet u dat de smerige smaak van Hoy-leverworst doelmatig kan worden bestreden met pindakaas?
Nee, dat weet u dus nu.
Betsie is klaarblijkelijk één van de coronapatiënten met een (blijvend) verstoorde reuk- en smaakzin.
Arme Betsie!
Betsie is gewoon boos omdat ze op de vijanden van HOY-lijst staat. Kan ik me voorstellen als je de lekkerste worst ter wereld zo ongelofelijk mist. Maar ja Betsie; je hebt het er zelf naar gemaakt!
Ik ken Betsie, klagen klagen klagen. Zelfs het programma: “Mr. Frank Visser doet uitspraak” heeft haar geboycot.
Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.
De humor ontgaat mij. Of is het de bedoeling:
– het eten van honderd procent pindakaas te ontmoedigen of
– aan te tonen dat gulzigheid levensgevaarlijk is?
In beide gevallen ben ik er van overtuigd dat geen resultaten kunnen worden geboekt.
Dus geen enkele ster voor dit non-productieve artikel..
Luuk wil vast geen boer worden, laat staan schaatsen.