“Het begon toen ik mijn huis op Funda zette”, zegt Meral terwijl ze haar statief installeert om foto’s van haar authentieke houten kozijnen te maken. “Ik kreeg allemaal reacties van mensen die niet per sé geïnteresseerd waren in het huis, maar wel drie keer door de hele fotocarrousel hadden geklikt. Toen dacht ik; dit kan slimmer.” Inmiddels verdient Meral duizenden euro’s per maand met haar Only-Fansaccount. “Er is vooral veel vraag naar mijn stalen deuren, daar gaan mensen echt hard op.”
“Mijn fans zijn gemiddeld tussen de 25 en 45 jaar, en 90% is vrouw. Het zijn mensen voor wie Funda niet genoeg is. Ik verkoop een droom.” Meral verplaatst haar statief naar de slaapkamer, waar schemerige lampjes de velours gordijnen strelen. “Er zitten natuurlijk ook nadelen aan deze baan. Foto’s die je van je inbouwapparatuur of douchekop plaatst, staan voor altijd op het internet. Daar moet je je heel bewust van zijn. En een paar maanden geleden zijn mijn meterstanden uitgelekt. Daar houd je toch een raar gevoel aan over.”
Volgens Meral is het werk niet voor iedereen weggelegd. “Toen ik begon, was ik niet van plan foto’s van het composieten werkblad in mijn halfopen keuken te plaatsen, maar je gaat uiteindelijk toch over je eigen grenzen heen. De visgraat PVC-vloer die ik plaatste omdat een fan erom vroeg, paste nog wel bij de ruimte, maar door mijn nieuwe room divider kan ik nu vanaf mijn bank de TV niet meer zien. Maar ja, je gaat telkens een stapje verder. Je moet mensen toch iets nieuws bieden elke keer.”
Meral wil mensen die overwegen ook een OnlyFans-account te beginnen graag waarschuwen. “Het is super awkward als je ontdekt dat bezoek je huis al van OnlyFans kent. Vooral als mensen zeggen dat het op de foto’s groter leek.”