Shutterstock / Jacob Lund

Shutterstock / Jacob Lund

Nieuwste generatie man bijna net zo goed als Satisfyer

Ladies opgelet! De nieuwste generatie man is op de markt. Met de hoognodige update heeft die nu genoeg kennis om zonder moeite jouw beste plekjes te kunnen vinden. Daarmee is hij bijna net zo goed als een echte Satisfyer Pro.

Nog een voordeel van deze man: hij is discreet. Niemand krijgt te horen wat jullie uitspoken tussen de lakens. Al bij al is hij een duidelijke verbetering ten opzichte van zijn voorgaande generaties.

Deze man heeft maar één doel en dat is jou plezieren. Daar kan hij uren mee doorgaan. Het verbeterde uithoudingsvermogen betekent alleen wel een lange oplaadtijd van zo’n 8 uur. En nog steeds past hij niet in je toilettas. Tja, uiteindelijk is er natuurlijk niks zo goed als the real deal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *