Wikimedia Commons

Wikimedia Commons

Vanaf hoeveel bapao’s is het een volwaardige maaltijd?

'Wij kregen van het Voedingscentrum advies dat ons niet aanstond en zochten het toen zelf uit'

Nadat we laatst zes broodjes bapao binnen een half uur hadden opgegeten voelden we ons de rest van de avond heel voldaan. Maar was het ook echt een volwaardige maaltijd of had er nog een schaaltje kom
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uw advies is voorlopig momo. U verdient enige bijsturing. Uitschelden mag vanaf het moment dat u wakker bent en u met beide breek benen uit bed bent gestapt. De informatie zal verpakt worden en gedistribueerd naar degeen logistieke aanknopingspunten. Het momo onderdeel is nog in verder onderzoek, bapao zijn uit den boze, grijs gebied tussen de bapao en de momo is waar u zich bevindt. Blijft u uit de buurt van porselein en dergelijke?

Reageer