CNN

CNN

Kwaadaardige bejaarde maakt betere indruk dan verwarde bejaarde

Tijdens een televisieavond in de Verenigde Staten heeft de kwaadaardige bejaarde Donald (78) een betere indruk achtergelaten dan zijn verwarde generatiegenoot Joe (81). Op het spel stond het presidentschap van het land.

De rancuneuze narcist Donald slaagde er telkens in om beter uit zijn woorden te komen dan de fluisterende en hakkelende Joe. Donald wist zijn gevaarlijke leugens op een tamelijk energieke manier over te brengen. Het lukte Joe niet om zijn democratische ideeën daar overtuigend tegenover te stellen, omdat hij vaak niet op zijn woorden kon komen.

In het kamp van de verwarde bejaarde is nu paniek ontstaan. Veel mensen vragen zich af of hij niet vervangen zou moeten worden. Bij de mensen rondom de kwaadaardige bejaarde is daarentegen geen enkele twijfel: hij is en blijft hun man.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *