PRO SHOTS / Stanley Gontha & Vandaag Inside & Pownews & NOS

PRO SHOTS / Stanley Gontha & Vandaag Inside & Pownews & NOS

Media eisen hoge celstraffen tegen spelers Nederlands elftal

Na de nederlaag tegen Oostenrijk eisen de vaderlandse media hoge celstraffen tegen de spelers van het Nederlands elftal. De journalisten willen daarmee 'een signaal afgeven'.

De hoogste strafeis is voor Joey V. Aanklager Kees Luijckx eiste dinsdag levenslang tegen hem. Tegen Virgil van D. werd door aanklager Marco van Basten 30 jaar cel geëist. Van aanklager Willem Vissers moet ook Ronald K. 30 jaar achter de tralies. Van D. en K. worden gezien als leiders van het elftal. Donyell M., Jerdy S. en Cody G. zouden volgens de aanklagers vanwege tegengoals door schuld 28 jaar celstraf moeten krijgen. Van verzachtende omstandigheden voor G., die een mooi doelpunt maakte, wil het parket niets weten.

Gelijktijdig aan de reguliere strafzaak in de media is ook de Inquisitie een proces begonnen. Grootinquisiteur Valentijn Driessen eist de brandstapel voor het gehele elftal en de technische staf. Voor de executie zullen zij eerst aan de schandpaal worden genageld, zodat het volk zijn frustraties kan botvieren.

De verdachten hebben in de media geen verdediging toegewezen gekregen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja je begint over een ruit, staan ze met ruitenwissers op het veld. Als ze Pirlo ook zo neer hadden gezet als Gakpo, had Inzaghi ook geen goal erin gefrimpongd. En ik mis bij elke corner die kopstootkwadraatkracht van de Ligt. Hoop dat Klaassen zn schoenen meeneemt bij de volgende pot en Noa Lang nog s een aanname uit de lucht op krijtstreeplijn kan demonstreren. Ging al vroeg mis in dat laatste seizoen van Ten Hag, vreemd oppurtunisme voetbal, geen teamspirit voetbal. En de beste voetballer die we hebben qua ervaring zit op de bank. Ned-Dui sep/okt 18 enige sprankje hoop dat te zien was. En dan nog die afdraaiende corners gelijk een counter aan je broek. Schouten is wel een lopend voetbalwonder met in zijn kielzog Reijnders en Ake. En dan wel Weghorst en niet Brobbey, hoeveelheid tactiek die ontbreek is totale mispeer van de coach. Eerste pot; enige gevaar cross over Schouten/Gakpo maar ja dan sta je aan de zijlijn.

Reageer