Shutterstock / PIXEL to the PEOPLE

Shutterstock / PIXEL to the PEOPLE

Plek wordt hub

Groot nieuws: een plek wordt de komende jaren omgebouwd tot hub. Het project zal vijf jaar duren en 35 miljoen euro gaan kosten.

“Dit is nu allemaal nog een plek”, vertelt gebiedsontwikkelaar Anthony de Groef. “Maar over een paar jaar zul je daar niets meer van herkennen. Dan is overal waar je kijkt hub. Hub hub hub.” De Groef laat een render zien van een woonwijk. “Je ziet dat de hub zowel mobility als city is.”

De gebiedsontwikkelaar kwam zelf met het idee om van de plek een hub te maken. “Wat wij zien is dat er vanuit de samenleving aan de ene kant minder interesse is in plek, en dat er aan de andere kant juist heel erg veel behoefte is aan hub. Een plek is niet meer van deze tijd. Vandaar hub."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *