Shutterstock / F01 PHOTO

Shutterstock / F01 PHOTO

Nu zijn Oranjekoorts wat is gaan liggen ontdekt Maik dat hij zondagavond een Weghorst-shirt heeft gekocht

Dat een overwinning op Polen gekke dingen met een mens kan doen, weet ook de 25-jarige Maik uit Noord-Scharwoude. Toen zijn Oranjekoorts vanochtend eindelijk wat was gaan liggen, ontdekte hij opeens dat hij zondagavond een Oranjeshirt van Wout Weghorst heeft gekocht. “Dat moet gebeurd zijn toen ik nog die oranje waas voor m’n ogen had”, zegt hij nu.

“Ik las dat de shirts van Weghorst uitverkocht zijn en dacht: wie koopt dat in hemelsnaam? Nou, ik dus, terwijl ik in de kroeg stond en nog aan het nagenieten was van zijn winnende doelpunt. Volgens mijn vrienden had ik tranen in m’n ogen tijdens het bestellen. Toen de bezorger vanochtend kwam verwees ik hem eerst nog door naar de buren.”

Maik weet al wat hij gaat doen met dat shirt. “De komende dagen ietwat beschaamd negeren en dan vrijdagavond met een warm hoofd en zo’n bezeten blik in de ogen gewoon aantrekken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fragt er: was denken Sie von die Tod? Aber Herr ich bin hier fur re in te gratie zum Arbeidsplatz. (Nochmal) was finden von tot? (1 feb 2023). Herr ich bin hier fur reintegrationi. Aber ich bin Docter, Herr Docter. (Hat er papiere, scheint mich unmoglich). Twee meeuwen zie ik door het raam. Ich bin Docter benadrukt er. Okee, ich bin hier fur Reintegratione zum Arbeidsplatz. Jedem viertel diesselbe vragen. Funfmal. Nachstenmal een krijtbord gaan we antwoord 1 tm 5 oefenen. In Rdam Sud war ein anderes Bahnhof. Suche entlang Hunter Douglas. Ah die Albeda Bahnhof. Fahrrad/mountainbike ist weg. Herr Dokter muss sehr steekje los zijn und vollig krank. Verslag van het gebeuren 2 zinnen. Zinnen zijn niet goed Herr. Unakzeptiert, afgekeurd, 5 keer uitgelegd notabene. Krankjorum die gast bij ArboNed Ardjan. Keer daarna mocht ik niet meer op vakantie, had wel verlof ingeboekt. Zattie ook een keer als stokstaartje en keekie me niet aan. Meneer u kihkt mij niet aan, deedie rare glaassies uit. Leipe boel als je t mij vraagt. Hey Joe winnetou toch winnen? FC Leibovitz van krankjoria zou t niet doen. Gezelligheid enzo. Is het niet.

Reageer
gravatar

Gusgul ken ik nie. ß is a ala s Tuinkabouter zag sofpootjes En een goede hoed in stenen. 4x daags lsd dus zal wel ni waae zijn.