Shutterstock / Elnur

Shutterstock / Elnur

JSC Zomerkamp: meld je aan voor een week lang dossiers doorspitten!

Deze zomer gaat JSC, de jongerentak van NSC, weer op zomerkamp! Van zondag 14 t/m vrijdag 19 juli reizen we af naar een pittoresk kantoorgebouw in Zuid-Frankrijk, waar we de hele week onder het genot van koffie, broodjes kaas en stapels Dextro ingewikkelde dossiers zullen doorspitten. En jij kan erbij zijn!

Het wordt een onvergetelijke week op zowel mentaal, fysiek en sociaal vlak. Met name de dossiers over Chemours, Tata Steel en het persoonlijke dossier van Dick Schoof zullen je behoorlijk wat slapeloze nachten opleveren. Lukt het jou om vijf dagen lang je telefoon weg te leggen en volledig gefocust te blijven?

Terwijl je vrienden genieten van de zon en het strand, zit jij te buffelen met een gele marker in je hand. Het ultieme NSC-gevoel! Misschien lukt het jou ook wel om in slechts één week je tomeloze ambitie en liefde voor de Nederlandse politiek in te ruilen voor een troosteloos en saai ambtenarenbestaan.

Let wel op: de vele leeftijdgenoten met dezelfde interesses, de gezamenlijke slaapzaal en de ontelbare glazen priklimonade en zakken chips kunnen het vertekende beeld geven dat het een gezellige week gaat worden waarin je vriendschappen voor het leven sluit. Zorg dus dat je je niet per ongeluk af laat leiden. Het enige dat jij in deze week vreet, zijn dossiers.

Meld je nu aan!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *