Shutterstock / Alter-ego

Shutterstock / Alter-ego

Kim deed een kleurenanalyse en diarreebruin bleek helemaal haar kleur

Kim heeft weer een nieuw stukje zelfkennis opgedaan. "Mijn vriendinnen gaven mij een kleuranalyse cadeau omdat ik al jaren benieuwd was of ik een herfst- of zomertype zou zijn. Tijdens de analyse kreeg ik een kleurenwaaier. Al gauw bleek dat ik een specifiek kleurtype had. Want van bijna alle kleuren werd ik bleek en zag mijn huid er grauw uit.”

"Het werd een hele zoektocht totdat de kleurenconsulent een kleurenwaaier met bruintinten tevoorschijn haalde", vervolgt ze. “Toen bleek dat diarreebruin helemaal mijn kleur is. Het deed mijn ogen en huid er enorm door stralen. Toen ik thuis kwam heb ik meteen al mijn oude kleren naar de kringloop gebracht. Daarna heb ik een geheel diarreebruine garderobe aangeschaft. Ik wil nooit meer iets anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *