Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Stuitend: moeder noemt kind ‘boef’ zonder eerlijk proces

'Van dat stigma kom je nooit meer af'

Of hij écht een boef is? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Maar feit is dat de 4-jarige Max door zijn moeder is gebrandmerkt als 'boef' in een situatie waarin zij zich zowel opstelde als aanklager, rechter én beul. En daarmee ging ze haar boekje ver te buiten, volgens de kleuter.

"Ik lust geen broccoli", reconstrueert de jongen het bijzondere voorval. "Dus gooide ik bij het eten een stukje op de grond. Mama zag dat. En toen noemde ze me boef."

"Ik houd van in de zandbak spelen en kleuren. Mijn lievelingskleur is blauw. Mijn beste vriend is Casper. Wij leren op school dat je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen. Dus als mama me een boef vindt dan moet ze naar de rechtbank stappen zodat het recht zijn beloop kan krijgen. Ik ben heb nu een stigma waar ik nooit meer vanaf kom. Zie maar eens promotie naar groep 2 te krijgen als iedereen denkt dat je een boef bent."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe laat is van het weekend de auto (vd zaak) parade show bij de Jumbo? Doen ze nog iets anders? Vraagt een mens zich dan af. Werken overdag zie je vrij weinig.

Reageer
gravatar

Kortom recessie kunt u weer verwachten na t positieve bericht in t journaa over winkelen in straten met deze kronkelaars aan de inmiddels malle knoppen. Als bouwen buiten niet meer komen ze naar dorpen en gaan zitten drillen in een twee honderd jaar oude dijk en ris net Goudswaard. Corruptie in eigen dorp eerst zeg ik altijd maar.

Reageer
gravatar

Mag ik ook kiezen? Wel Antes vanwege nalatige (zorg) informatie plicht dwz liegen tegen clienten. Mn werkgever mag die paar rotcenten als ze verlof opnamrs geen 100% betalen of afspraken over een vergoedong op intranet weer verwijderen en dan bruto vergoeden ipv netto.

Reageer