Studio Speld / Lisanne Vegt & PRO SHOTS / Erwin Spek

Studio Speld / Lisanne Vegt & PRO SHOTS / Erwin Spek

Bas Nijhuis reikt op feestelijk Bas Nijhuis-gala de Bas Nijhuis award uit voor beste Bas Nijhuis

Afgelopen donderdag was het weer zover: de 8ste editie van het Bas Nijhuis gala. In een bomvol Carré werden de verschillende awards uitgereikt, waaronder de Bas Nijhuis award voor beste Bas Nijhuis.

Grote winnaar van de avond was Bas Nijhuis.De jury, bestaande uit Bas Nijhuis, sprak lovende woorden over de kersverse winnaar. “Bas is een scheidsrechter met de kaarten op de juiste plek. Waar andere scheidsrechters soms nog de neiging hebben om zich bezig te houden met de wedstrijd, focust Bas zich ten minste op waar het echt om gaat: Bas Nijhuis. Hij deed ons dit seizoen zelfs een beetje denken aan Bas Nijhuis in zijn beste jaren.”

Ook in de categorieën ‘beste voordeelregel toegepast door’, ‘beste laatste fluitsignaal’ en ‘best geplaatste muurtje’ viel Nijhuis in de prijzen. “Hier staat een trotse Bas!” liet hij na afloop weten aan de toegesnelde pers. “Ik draag deze award graag op aan alle Bas Nijhuizen in de wereld. Ik zie jullie.”

Ook werd vanavond de Bas Nijhuis oeuvre-award uitgereikt. Deze ging dit jaar naar Bas Nijhuis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *