Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Man genomineerd voor ranglijst van 100 meest beïnvloedbare personen

Een geweldige dag voor Guido van den Borre uit Medemblik. Vandaag is bekend geworden dat hij is genomineerd voor de ranglijst van honderd meest beïnvloedbare personen van Nederland, de Influenced100. Een ranglijst die in het leven is geroepen om de mensen met de allerslapste ruggengraat te eren. Volgens de organisatie ‘wilde de man niet op de lijst staan, maar het koste niet veel moeite hem te overtuigen’.

Het was voor Guido de eerste keer dat hij is genomineerd. De jury roemde hem om de stappen die hij heeft gezet gedurende het afgelopen jaar: “Vorig jaar nam hij de telefoon niet eens op toen we hem belden, maar nu wisten we hem in no time in te printen dat het een eer is om deze nominatie te ontvangen. We hebben hem meteen meegedeeld dat hij dat ook moet zeggen in zijn eventuele overwinningsspeech.”

Guido liet ons weten de nominatie niet per se heel bijzonder te vinden, maar het bij nader inzien – na een dwingende blik van zijn vriendin – geweldig te vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Influenced” is in onze taal gewoon “beïnvloed”, bijvoorbeeld door het Engelstalig geweld (anglophone violence – red.)
Dat betekend werkstraf voor Jaap van de Venis bij De Speld.

Reageer
gravatar

Het karakter van een influencer is omgekeerd evenredig aan het karakter van de geinfluencde. Maar daar hoor je de jury niet over,

Reageer