Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Shutterstock / Dmytro Zinkevych

Online recept duurt 10 minuten om te bereiden en 30 minuten om naar beneden te scrollen

Op zoek naar een snelle, simpele maar heerlijke maaltijd? Dit recept voor spaghetti in citroensaus op de website van Karin’s Kookfestijn kost maar 10 minuten om te bereiden en 30 minuten om op de website naar beneden te scrollen.

“Lekker frisse zomerse maaltijd en zó klaar”, schrijft Karin van Karin’s Kookfestijn. “Trek 30 minuten uit om door de introductietekst te lezen met na iedere zin een advertentie. Lees ongeveer 10 minuten over Karin’s gezinssamenstelling, afgelopen zomervakanties en waar ze die vakanties heeft geboekt, 10 minuten voor reclames van telecombedrijven en vervolgens 10 minuten over hoe een citroen een maaltijd fris kan maken. Zodra je het gevoel krijgt dat je er een kwartier geleden al voorbij bent gescrolled, komt het recept tevoorschijn. Hooguit 10 minuutjes en het eten staat op tafel!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *