Shutterstock / Krakenimages.com

Lichtpuntje voor insomniac Wouter: dankzij vriend slaapt zijn arm tenminste

Maak je korte nachtjes, omdat je zit te piekeren over deadlines op het werk, of doe je zonder aanwijsbare reden al weken geen oog dicht? Je bent niet de enige. Slapeloosheid is een probleem waar veel Nederlanders mee worstelen.

Ook de 37-jarige Wouter is insomnia niet vreemd. Alles heeft hij al geprobeerd om beter in slaap te vallen: melatoninetabletjes, warme melk met honing, schaapjes tellen, een gratitude journal bijhouden, even uit bed, onverantwoord gebruik van benzodiazepines en accepteren dat hij niet kan slapen.

Maar het mag niet baten. Zijn vriend daarentegen slaapt elke nacht als een roos, in de armen van Wouter. En dat brengt dan weer een lichtpuntje met zich mee. “Dankzij hem slaapt mijn arm tenminste,” zegt Wouter met een berustende glimlach. “Ja, dat staat ook in mijn gratitude journal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *