Shutterstock / Krakenimages.com / Mark Rademaker

Shutterstock / Krakenimages.com / Mark Rademaker

Anna ontdekte 3 nieuwe landen tijdens het kijken van het Songfestival

De 20-jarige Anna deed een schokkende constatering terwijl ze naar de eerste halve finale van het Songfestival keek: ze ontdekte dat Azerbeidzjan, Moldavië en Litouwen bestaan. “Ik had nog nooit van deze landen gehoord, maar toen de acts werden aangekondigd ben ik toch maar even gaan googelen. En tot mijn grote verbazing bleken deze landen echt te bestaan. Moldavië bleek zelfs een prachtig land te zijn; misschien wil ik er wel naar op vakantie dit jaar."

Maar dit was niet haar enige ontdekking: “Ik kwam er ook achter dat Australië blijkbaar in Europa ligt. Ook altijd goed om te weten!"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *