Shutterstock / Matt Rakowski

Shutterstock / Matt Rakowski

4 manieren om recht te praten dat je fiets die volgens jou was gejat nog gewoon bij de kroeg staat

Je kent het wel: met een hoop bombarie kwam je vorige week briesend thuis van de kroeg met de mededeling dat ‘een of andere gore klootzak’ je fiets had gejat. En vandaag kom je erachter dat je fiets nog gewoon netjes voor diezelfde kroeg geparkeerd staan. Zie dat maar eens recht te praten. Hier alvast vier prima excuses die je kunt gebruiken om geen compleet modderfiguur te slaan.

1. Mensen van de fietsdepot hadden ’m waarschijnlijk weggehaald maar voelden zich bij nader inzien toch lullig en hebben mijn fiets nu tegen precies dezelfde boom gesmeten als waar ze hem gevonden hadden. Bizar he!

2. Je gaat het niet geloven, maar ik zeg net de dief van mijn fiets langsfietsen. Ik heb hem natuurlijk met mijn blote vuisten naar de grond gehoekt en mijn fiets teruggevorderd. Oh ik ben zo blij dat ik hem weer terug heb!

3. Het is echt ongelofelijk, ik ben nog bozer dan vorige week. Een of andere oetlul heeft dus gewoon mijn fiets vierhonderd meter verderop gezet! Heel fijn dat ik heb weer terug heb hoor, maar wie doet er nou zoiets?

4. Ik ben net gebeld door de politie en wat denk je? Hebben ze vorige week tijdens een achtervolging m’n slot opengebroken en m’n fiets gebruikt in een achtervolging met een zware crimineel. Nouja, heel vet dat ik daar ook m’n aandeel in heb kunnen leveren. Kan ’m vanmiddag ophalen met nieuw slot en al.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

5. Ik had een HOY-worst gegeten en ben daarna anderhalve dag “out” gegaan. Toen ik daarna weer een beetje bijkwam, bleek mijn fiets op de zelfde plaats te staan als waar ik hem had achtergelaten. Deze HOy-trip zal ik niet licht vergeten.

Reageer