Shutterstock / Kyryk Ivan

Shutterstock / Kyryk Ivan

Joey voelt zich beter dan ooit met voedingssupplementen ondanks spierverzwakking, buikkrampen, diarree, wazig zicht en verlammingsverschijnselen

Maandenlang voelt Joey zich neerslachtig met weinig energie. Hij weet niet waar het aan ligt. Dan wordt hem online duidelijk dat dit door een vitaminetekort komt. De oplossing is een keur aan voedingssupplementen. Nu voelt hij zich beter dan ooit ondanks buikkrampen, spierverzwakking, diarree, wazig zicht en verlammingsverschijnselen.

Joey is lyrisch over de werking van zijn supplementen. “Dit spul heeft mijn leven veranderd. Ik merk dat ik veel meer energie heb. Dit supplement is speciaal samengesteld voor mij, een gewone gezonde twintiger. Het doet wonderen voor je immuunsysteem, ook al heb ik voortdurend het gevoel dat ik in een psychose raak. Wat doen al die spinnen op de muur? Waar is de wc? Nu!”

“Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen.” Joey grijpt naar zijn buik en valt van zijn stoel. “Gaat goed hoor. Het duurt meestal niet zo lang. De jagers-verzamelaars aten deze middelen ook al. En dat zonder Eerste Hulp. Ik bekijk dingen liever positief. Mijn huid is er ook enorm op vooruit gegaan. Je ziet het niet heel goed met die sondevoeding, maar toch. Wil je een kortingscode?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan het zijn, dat Joey naast zijn voedingssupplementen ook zo nu en dan een HOY-worst eet? Dat zou de genoemde symptomen (met name de diarree) in één klap verklaren.

Reageer