Shutterstock / Nikodash

Shutterstock / Nikodash

5 manieren waarop jij je vriendin kunt laten geloven dat je haar Polarsteps wel nauwlettend hebt gevolgd

Zakt de moed jou ook altijd in de schoenen als je een appje krijgt met de woorden: ‘Volg me op mijn reis 'Zuidoost-Azië’ via Polarsteps’? Heb je geen zin om maandenlang te lezen hoe je goede vriendin 'interessante mensen heeft leren kennen' in het hostel en hoe het aaien van een gesedeerde tijger haar leven totaal heeft veranderd? Dan zijn hier vijf tips!

1. Afleiden
Leid je vriendin af met een anekdote, bijvoorbeeld over die keer dat er een vogel op je hoofd kakte. Telkens wanneer zij maar enigszins probeert te refereren aan haar Polarsteps, breng je het gesprek terug naar de vogel en die natte klets poep die zelfs in je ogen stroomde.

2. Liegen
“Ja, dat heb ik gezien inderdaad.”

3. Vluchten
Zeg tegen je vriendin dat haar Polarsteps jouw wanderlust zo heeft aangewakkerd, dat je nu zelf op reis gaat. Ontwijk haar een paar jaar en spreek pas weer met haar af wanneer ze het nooit meer over haar reis heeft.

4. Paaien
Overlaad je vriendin met complimenten. “Wat een goed verhaal! Ik had natuurlijk al wel soort van dit gelezen in een van je Polarsteps, geweldig stuk vond ik dat en hele mooie foto’s ook. Wauw, en in het echt is het nog zoooveel grappiger. Jij bent echt zooo dapper, echt zo gaaf dat je helemaal naar Thailand en Vietnam bent geweest en zelfs een paar dagen in Laos. Je bent mijn allerbeste vriendin.”

5. Ga in de aanval
Oké, misschien heb je niet iedere dag haar reisdossiers doorgespit. Oké, misschien na de eerste twee berichten heb je wel nooit meer gekeken en oké zelfs van die eerste twee berichten heb je enkel de foto’s bekeken, maar waar was je vriendin eigenlijk toen jouw hamster overleed? Ze nam niet eens de tijd om de foto op Instagram te liken die je van hem had geplaatst nadat hij doodging. Kunnen we het daar eerst even over hebben?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *