Studio Speld: Lisanne Vegt & polarsteps.com

Studio Speld: Lisanne Vegt & polarsteps.com

Ymke maakt Polarsteps aan voor weekendje Center Parcs

'Hier kunnen jullie me volgen!'

De 26-jarige Ymke uit Hattem gaat met haar familie een weekendje naar Center Parcs. Voor alle achterblijvers heeft ze een Polarsteps aangemaakt, zodat iedereen op de hoogte is van haar belevenissen.

“Hey meiden, hier kunnen jullie me komend weekend volgen. Ik zal proberen regelmatig een update te sturen. Love jullie sgatties! Ik spreek jullie snel weer als ik terugkom”, laat ze weten in een groepsapp met haar vriendinnen. “Op mijn polarsteps kun je ook precies de route volgen die ik afleg, leuk he?” Het blijft stil in de app.

Nadat ze ook al haar volgers op de socials heeft laten weten waar ze uit zal hangen en dat ze van seconde tot seconde (“Ik probeer veel updates te geven, maar wil natuurlijk ook nog wel een beetje vakantie vieren tussendoor he, haha!”) te volgen is via haar digitale reisdagboek, begint ze vast met een aanzetje voor haar eerste update genaamd ‘klaar voor vertrek’.

Tot slot laat ze ook haar familie nog even weten waar ze op de hoogte kunnen blijven van het wel en wee op park De Eemhof. Alleen haar moeder reageert: “We zijn er zelf bij schat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *