BNNVARA / Sophie & Jeroen / NPO

BNNVARA / Sophie & Jeroen / NPO

Cornald Maas ontwaakt

Cornald Maas is weer wakker, zo blijkt uit de eerste berichtgeving rond het Songfestival. Het eerste teken van leven kwam na de bekendmaking van het nummer van Joost Klein afgelopen donderdag.

“Ik heb er weer zin in, ik straal energie uit en ik heb zeer goede verwachtingen. Ook voor de finale. Ik ben altijd veelzijdig geweest. Je hebt niet alleen een mening nodig over elk lied, elke artiest en elke lichtshow, maar je moet er ook diep enthousiasme voor kunnen opwekken. Dat is óók zo leuk aan het songfestival: Cornald Maas.” aldus Cornald Maas.

“Een andere commentator die het heel goed kan gaan doen, zeker bij de televoters, is bijvoorbeeld die van Roemenië, die is ook weer wakker. Hij komt met een gevoelig commentaar op de wereld en hoe liefde toch altijd overwint. Heb je trouwens iets te eten?”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *