Shutterstock / Jasper Schilder / Ommetje

Shutterstock / Jasper Schilder / Ommetje

Nieuw voor iPhone: een wekelijks hersenrapport van Erik Scherder

Eigenaren van een iPhone kunnen binnenkort een nieuwe feature verwachten in de vorm van een wekelijks hersenrapport van Erik Scherder. Dat heeft de hoogleraar neuropsychologie verklapt tijdens een lezing.

“Ontzettend gaaf en fascinerend natuurlijk” is hoe hij het zelf onder woorden brengt. “Dat ik nu iedere week op je beeldscherm spat, met betrekking tot de keuzes die jij hebt gemaakt in verhouding tot de gesteldheid van je de frontale, pariëtale, occipitale en temporale kwab!” Het rapport richt zich vooralsnog vooral op de weekenden, omdat mensen daarin vaak veel afwijkende keuzes maken vergeleken met de rest van de week.

Wie een weekend vol water en wandelingen achter de rug heeft kan rekenen op een positief bericht van Prof. dr. Erik Scherder. En wie juist meer nadruk heeft gelegd op lachgasballonnen en speed snuiven van een toiletbril, kan een minder rooskleurig rapport verwachten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *