Shutterstock / Kleber Cordeiro

Shutterstock / Kleber Cordeiro

Bo gebruikte ‘s avonds per ongeluk dagcrème en lag de hele nacht wakker

De 25-jarige Bo beging deze week de fout om per ongeluk dagcrème te gebruiken in haar evening skincare-routine. ““Het zou toch niet komen door dat late koffietje of die deadline van werk, dacht ik bij mezelf. Ik lag klaarwakker naar het plafond te staren en kon alleen maar malen over de domme dingen die ik die dag gezegd had”, vertelt de duidelijk vermoeide Bo.

“Het was twee uur ‘s nachts toen me te binnen schoot waar ik misschien de fout in was gegaan. Ik liep naar de badkamer en ja hoor. M’n dagcrème lag open geschroefd op het plankje. Super dom, ik voel me al twee dagen depressief door die ene nacht slaap gemist.”Bo gaapt en wrijft in haar ogen. “Voortaan beter opletten en minder gebruiken.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *