Pro Shots / Kay int Veen

Pro Shots / Kay int Veen

Woedende F-side wacht Taylor thuis op na totaal mislukte voorzet

Kenneth Taylor heeft zich de woede van de F-side op de hals gehaald. De middenvelder van Ajax wilde in de wedstrijd tegen Bodø/Glimt een voorzet geven, maar raakte de bal helemaal verkeerd waardoor de bal hopeloos over de doellijn ging.

De fanatieke supporters van Ajax wachtten Taylor thuis op om verhaal te halen. Iemand met een zwarte broek en bijpassende hoodie vertelt. "Al wekenlang speelt hij ondermaats. En dan op zo'n belangrijk moment in de verlenging een voorzet zo verkloten. Hoe slecht ben je dan? Kun je mij die baksteen aangeven?"

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *