Shutterstock / fizkes

Shutterstock / fizkes

Heb je ADHD of gewoon TikTok? Doe de test, bij de psycholoog

Veel jongeren worstelen de laatste tijd met een belangrijke vraag: heb ik ADD/ADHD of heb ik gewoon TikTok? Zo ook de 18-jarige TikTok-gebruiker Suze die vorige maand een filmpje zag met de tekst ‘ADD be like’.

Op het filmpje probeert een meisje te studeren maar dat lukte niet omdat ze steeds gaat scrollen op haar telefoon. “Zo herkenbaar, sindsdien weet ik het eigenlijk wel zeker”, vertelt de scrollende Suze ons.Wij zochten daarom uit hoe je er het beste achter kunt komen of je ADD/ADHD hebt!Na lange tijd (twee van de drie mensen uit ons onderzoeksteam hebben waarschijnlijk ADD) kwamen wij erachter dat je het beste een test kunt doen, bij de psycholoog. Heel veel succes iedereen!

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *