AVROTROS / Youtube & Fair use / Wikimedia Commons

AVROTROS / Youtube & Fair use / Wikimedia Commons

Duncan Laurence draagt Mia en Dion voor bij Super Bowl na afzegging Tiësto

DJ Tiësto heeft zijn optreden bij de Super Bowl van dit weekend wegens familieomstandigheden afgezegd. Gelukkig voor de organisatie was er snel een alternatief: Duncan Laurence droeg Mia en Dion voor.

“Met Mia en Dion heb je een duo dat goed tegen kritiek kan en dat heb je altijd wel bij zo’n grote show”, aldus de zanger. “Ik heb er ook alle vertrouwen in dat de 65.000 toeschouwers de stemmen van Mia en Dion flink zullen overtreffen.”

De organisatie stemt zich ook positief over het muzikale duo: “Het gaat uiteindelijk toch om de sport, niet om het randprogramma eromheen.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *