Twitter: Jeroen & Sophie

Twitter: Jeroen & Sophie

Suzanne Kunzeler: ‘Onze verantwoordelijkheid ligt bij Matthijs van Nieuwkerk voor de bus gooien’

Naar aanleiding van het rapport Van Rijn over grensoverschrijdend gedrag is directeur content van BNNVARA Suzanne Kunzeler diep door het stof gegaan. “We moeten als omroep onze verantwoordelijkheid nemen en per direct Matthijs van Nieuwkerk voor de bus blijven gooien.”

“Matthijs van Nieuwkerk heeft zo veel dingen gedaan die wij afkeuren. Seksueel grensoverschrijdend gedrag, pesten, intimideren, mensen uitschelden, you name it en hij heeft het gedaan. Allemaal. En met ‘hij’ bedoel ik dus Matthijs van Nieuwkerk.

“Uit het rapport blijkt dat 73% van meer dan 2500 respondenten binnen de NPO het afgelopen jaar doelwit of getuige zijn geweest van pesten, seksisme ofwel intimidatie. Allemaal Matthijs. En dat terwijl hij al weg is. Schokkend toch?”

“We zullen ons ook in de toekomst hard blijven maken voor de schuld van Matthijs. Had ik dat van die intimidatie al gezegd? Ja? Mooi.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *