Aleksandrs Tituskins / yangshuo / Shutterstock

Aleksandrs Tituskins / yangshuo / Shutterstock

Na het succes van de regendouche: de vrachtwagen-die-door-een-plas-rijdt-douche

Een regendouche was lange tijd het summum van badkamergenot. Maar sinds kort heeft de luxe waterstraal een geduchte concurrent: de vrachtwagen-die-door-een-plas-rijdt-douche.

Hein (41) is één van de eerste Nederlanders die de vrachtwagen-die-door-een-plas-rijdt-douche heeft opgenomen in zijn dagelijkse routine. “Ik was eerst sceptisch, maar toen ik bij m’n vriendin gebruik maakte van haar vrachtwagen-die-door-een-plas-rijdt-douche, was ik gelijk verkocht. Er is weinig zo verfrissend als zo’n bruine regenplas in één keer over jezelf uitgestort krijgen. Ik heb er gelijk één laten installeren in m’n badkamer en wil nooit meer iets anders.”

Om de ervaring compleet te maken heeft Hein een bijpassende handdoek waarop een lachende vrachtwagenchauffeur staat afgebeeld. “En het mooie is: het is nog milieuvriendelijker dan een regendouche ook. Want met een vrachtwagen-die-door-een-plas-rijdt-douche ben je na één keer meteen helemaal klaar mee. En als ik toch nog niet schoon ben stap ik een paar minuten later lekker onder de BMW-die-met-80-kilometer-per-uur-door-de-bebouwde-kom-rijdt-douche.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *