Dikushin Dmitry / Shutterstock

Dikushin Dmitry / Shutterstock

Tradwife ging per ongeluk te ver terug in de tijd en nu heeft ze geen stemrecht meer

De Nederlandse ‘tradwife’ Lucy verlangde zó hevig naar de normen van vroeger dat ze te ver terug is gegaan in de tijd en nu helaas geen stemrecht meer heeft. “Tja, dit is wel een beetje balen”, zegt ze tegen haar 5000 TikTok-volgers, terwijl ze keurig opgemaakt de afwas aan het doen is.

Tijdens het verlangen naar een traditioneel leven is ze per ongeluk in het jaar 1917 terecht gekomen. “Echt shit dit. De Spaanse griep-pandemie heerst, er is Eerste Wereldoorlog en ik heb geen reet te zeggen. Oke die likes en views zijn leuk maar ik denk dat ik mij toch liever aansluit bij de vereniging voor vrouwenkiesrecht.”

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij deze, alvast succes met de vertaling, owh vocal blithering Island; 1905. Off topic, nou sorry dan nog maar even bij deisel, ijs en wederdiende. Op de keper beschouwd, is t een te maken rekensom, to say it is not, which isn’t wittier off kourse indaed, on the contrairy how, suer place, ne pas die pont, sufficient ne pas de paisse, mais aujord’ hui Ah, si de quah.

Reageer