Shutterstock / MaciejGillert

Shutterstock / MaciejGillert

Transferwaarde Promes gedaald naar 217 kilo cocaïne

Het Openbaar Ministerie eist negen jaar cel tegen voor Quincy Promes (32) voor het invoeren van drugs. De uitspraak heeft niet alleen impact op zijn bewegingsvrijheid: zijn transferwaarde is inmiddels gedaald naar 217 kilo cocaïne.

“Dit komt neer op ongeveer 15 miljoen’, aldus Valentijn Driessen. “Dat geven ze in Rusland nog wel voor hem.” Promes was afwezig in de rechtbank en heeft nog niet gereageerd op de uitspraak, maar het is een kwestie van tijd voor zijn vriend Depay wat van zich laat horen op Instagram.

Een schrale troost voor Quincy: in tegenstelling tot zijn transferwaarde is zijn straatwaarde fors gestegen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *