Shutterstock / Mikolaj Barbanell

Shutterstock / Mikolaj Barbanell

Depay: ‘De Quincy die ik ken doet vrijwilligerswerk, helpt oude vrouwtjes met oversteken en heeft 2 lammetjes’

Memphis Depay heeft veel kritiek gekregen nadat hij op social media openlijk steun heeft betuigt aan de veroordeelde Quincy Promes. De aanvaller van Atlético Madrid herkent de Promes zoals de media hem neerzet niet: “De Quincy die ik ken doet vrijwilligerswerk en helpt oude vrouwtjes met oversteken.”

“Jullie zien Quincy na zijn veroordeling voor drugshandel en het neersteken van zijn neef alleen nog als iemand die in drugs handelt en mensen neersteekt. Ik zie nog altijd iemand die elke zondag koekjes bakt voor zijn moeder en elke dag de fles geeft aan zijn twee lammetjes. Dat is gewoon een kwestie van perceptie, snap je.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *