Lietta Oraz / Shutterstock

Lietta Oraz / Shutterstock

In KNO-arts Simulator 2024 kunnen gamers zelf hun gehoorschade herstellen

Gehoorschade door het harde geluid bij het gamen? Dan is KNO-arts Simulator 2024 helemaal jouw game! In deze verbluffende simulatie duik je in de spreek- en operatiekamer van een KNO-arts, en leer je zelf gehoorschade herkennen én behandelen.

Het spel komt uit de koker van ontwikkelaar EA, bekend van onder meer de FIFA-reeks. KNO-arts Simulator 2024 is inhoudelijk natuurlijk een heel ander genre, maar EA weet heel goed haar succesformule te vertalen naar diagnostiek en behandeling van keel, neus en oren.

In KNO-arts Simulator 2024 begin je als jonge Geneeskundestudent en klim je na een aantal coschappen en specialisaties langzaam op tot het vak van KNO-arts, waar je je vervolgens geheel kunt toeleggen op patiënten met gehoorschade. Je kunt kiezen uit een aantal echt bestaande ziekenhuizen, maar kan je ook aanmelden bij een maatschap om zo meer geld te verdienen en je KNO-imperium sneller uit te breiden.

Door de fantastische graphics (het spel haalt werkelijk álles uit de nieuwe generatie consoles, met 60 fps en 4K) word je een geloofwaardige wereld van trommelvliezen, slakkenhuizen en buizen van Eustachius ingezogen. Noemenswaardig zijn ook de microtransacties in de game, waarmee je – tegen een kleine betaling – voor je virtuele dokter meer skills en aparatuur kunt kopen, zoals koptelefoons of een lampje om mee in oren te schijnen. Niet iedereen houdt van een dergelijk 'pay to win'-systeem, maar wij waren slechts enkele honderden euro's kwijt voor een enorm toffe operatiekamer met protonenbestraling en MRI-faciliteit. Nu jij weer.

Conclusie
Wij hebben ons wekenlang prima vermaakt met het spel, met het geluid lekker hard. 9/10

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook zonder protonen werd er met de hand ingegrepen of verzocht om verzilvering van de inspanning, de fantoom zorg dokter doet alles geruisloos overigens met een terugwerkende kracht tot wel een jaar of 30 uw 1 op 1 relatie wordt gegarandeerd verstoord. Elk moreel failliet is van levensbelang dus u maakt het plastisch tot paniek aanleiding spectrum bid ik voor u zoals u bent of in dit geval was, van afstand kan ik het niet meer zien hoe het u vergaat, u ziet de kenmerken bij een ander uitermate scherp maar ze passen u niet want u was op u mooist. Tot hier is de coulance van de virtual facial body empty revue. Zo niet, ADVIES van de hoogste orde, dit is niet leuk meer omdat ik eerst de context zoek van wat het was, verandering is geadviseerd pas als het gezien kan worden en bovenal gewoon liever niet en een actrice die twee uur werk per dag bespaart, ja okee, minstens tot 35 jaar overbodig toch? En ja vrouwen zijn t mooist. O ja en girls ook als ze dat station links laten liggen, framing forehead ) volg u t nog? zo ingewikkeld geworden. Wat de een goed staat, maakt alleen verwarring bij een ander als u t kopieert. Het is u gezegd en de tweede keer was ik er niet, sorry daarvoor. Ja, lang verhaal dit.

Reageer