Studio Speld & WieBetaaltWat

Studio Speld & WieBetaaltWat

WieBetaaltWat komt met versie voor de onderwereld: WieRekentAfMetWie

Deze week lanceren de makers van WieBetaaltWat een nieuwe app, die speciaal ontworpen is voor de onderwereld. In de app WieRekentAfMetWie kun je precies aangeven met wie je nog moet afrekenen. Het is ook mogelijk om openstaande rekeningen direct in de app te vereffenen.

“We merkten dat er in de onderwereld een groot gevoel van chaos heerst. Veel criminelen die we spreken zijn het overzicht volledig kwijt”, laat een ontwikkelaar van de app weten. “De onderwereld is een onoverzichtelijke brei geworden van vergeldingen en onderlinge vetes. Die worden nu een beetje willekeurig opgelost met een afrekeningetje hier en een bedreiginkje daar. Het is toch veel makkelijker om meteen af te kunnen vinken als een geplande afrekening voltooid is? Onze app zorgt ervoor dat er orde wordt geschept in de chaos. Dat is voor iedereen het beste.”

Met WieRekentAfMetWie kunnen huurmoordenaars ook eenvoudig direct hun gage claimen bij hun opdrachtgever. Naar verwachting kunnen zij hier dit voorjaar al gebruik van maken. De ontwikkelaars zeggen eerst nog enkele kinderziektes uit de testversie te moeten halen. Zo zijn er in de eerste testrondes nog enkele foutieve liquidaties uitgevoerd.

Heb je betrouwbaar nieuws wel gewaardeerd dit jaar maar heb je geen behoefte aan nog een abonnement? Steun de redactie eenmalig voor het nieuwe jaar voor de prijs van.. nou ja wat je ervoor wil geven. Doneer nu hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *