Stock-Asso / Shutterstock

Stock-Asso / Shutterstock

Nina baalt dat ze nooit goed op röntgenfoto’s staat

De 21-jarige Nina Vermeer uit Amsterdam is blij met zichzelf en hoe ze eruitziet. Ze baalt alleen dat ze nooit zo goed op röntgenfoto’s staat.

“Ik ben gewoon niet zo röntgenfotogeniek denk ik. Als ik dan vooraf in de spiegel kijk zie ik er gewoon goed uit al zeg ik het zelf, maar als je jezelf dan terug ziet op een röntgenfoto denk ik ‘ah, jeetje, haal maar weer offline’ weet je wel”, zegt Nina. “Ook bij selfies heb ik nooit problemen. Het is echt alleen bij dit soort foto’s.”

“Vriendinnen zeggen vaak dat ik wat minder bot moet kijken”, vervolgt Nina. “Maar ik denk dat dit gewoon niet de goede hoek van mijn lichaam is.”

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief nooit eerder gepubliceerde artikelen, een voorwoord door Wopke Hoekstra, het beste van De Speld Sport en De Pin, een polarisatiespecial en een extreem polariserende middenpagina. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *