Shutterstock / Vitalii Vitleo

Shutterstock / Vitalii Vitleo

Mourinho niet blij met loting: ‘Wéér Joep Schreuder’

José Mourinho heeft gereageerd op de loting voor de tussenronde van de Europa League. "Ik baal hier behoorlijk van", vertelt de coach van AS Roma. "Natuurlijk, op dit niveau zijn er geen kleine journalisten meer, maar je hoopt toch op iets anders dan wéér Joep Schreuder."

Als hem gevraagd wordt of hij zich anders voorbereidt op de NOS-coryfee dan voorgaande jaren antwoordt hij ondubbelzinnig: "Ik pas m'n tactiek niet aan. Ik heb een lading kleine Europa League-bekertjes besteld. Die zouden hem in bedwang moeten houden."

De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2023. Inclusief de beste artikelen van De Speld Sport uit 2023. Bestel ‘m hier!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *