Mikolaj Barbanell / Shutterstock

Mikolaj Barbanell / Shutterstock

UEFA-baas Čeferin toont aan klaar te zijn voor hoge positie bij FIFA

Aleksander Čeferin, de voorzitter van de UEFA, wil graag de statuten van de Europese organisatie veranderen om geheel ondemocratisch de leiding te houden over het voetbalorgaan. Volgens vele topmannen binnen de FIFA heeft Čeferin daarmee een signaal afgegeven klaar te zijn voor een hoge functie binnen de FIFA.

“We zijn zeer gecharmeerd van het functioneren van Čeferin”, vertelt FIFA-voorzitter Infantino. “Zijn normen en waarden lijken geheel in lijn te zijn met de onze. Mocht Čeferin het niet voor elkaar krijgen de statuten te veranderen in zijn voordeel, kunnen we hoogstwaarschijnlijk wel een positie vinden binnen de FIFA voor een persoon met zulke capaciteiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *