David Prado Perucha / Shutterstock

David Prado Perucha / Shutterstock

Ilse (27) kijkt elke dag 2 uur naar TikToks over hoe je productiever moet zijn

Jarenlang kampte de 27-jarige Ilse van Hummelo uit Hummelo met een ongestructureerde leefstijl. Nu heeft ze het ‘recept voor een productief leven’ gevonden door elke dag 2 uur naar TikTokkers te kijken die haarfijn uitleggen hoe je structuur en discipline aanbrengt in je leven.

“Eigenlijk probeer ik elke dag één filmpje te kijken over productiviteit, maar dan verschijnen er weer andere TED-talks en urenlange monologen over hoe je een productiever leven leidt”, vertelt Ilse. “Dan blijf ik toch weer even hangen, ik wil het natuurlijk wel goed begrijpen, haha!”

Op de vraag of ze al klaar is om de lessen toe te passen op haar dagelijks leven antwoordt Ilse resoluut. “Ja, ik weet genoeg over het onderwerp om aan de slag te…… Ooh kijk, dit zijn ook interessante TikTok-filmpjes! Over het stimuleren van creativiteit en hoe je een gezondere leefstijl vindt. Daar kan ik ook nog genoeg over leren. Wat was je vraag ook alweer?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *