Shutterstock / bbernard

Shutterstock / bbernard

Kinky: deze millennials zijn monogaam

Voor de meesten van ons blijft het bij een stoute fantasie, maar de 31-jarige Loes is het echt: monogaam.

Aangezien de meeste van haar vrienden gewoon polyamoreus zijn is het voor Loes niet altijd makkelijk om uit te komen voor haar afwijkende romantische voorkeur. Geregeld krijgt ze rare blikken. Loes: “Je ziet ze denken: die is wel heel kinky!”

Veel mensen kunnen het zich volgens Loes niet goed inbeelden hoe het is om maar 1 partner te hebben. “Mensen associëren monogamie al snel met een fetisj.” Door zich uit te spreken hoopt Loes dat ze een steentje bij kan dragen aan de acceptatie van mensen die ervoor kiezen om maar 1 partner te hebben. “Ik hoop dat mensen verder kijken dan het seksueel beladen imago van monogamie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *