Proshots / Koen Laureij

Proshots / Koen Laureij

Uslu stopt als demissionair staatssecretaris Cultuur en Media, opvolger waarschijnlijk niet nodig

Gunay Uslu stopt als demissionair staatssecretaris van Cultuur en Media om CEO van Corendon te worden. De timing is misschien wat ongelukkig, nu er nog geen nieuw kabinet is, maar gelukkig valt de schade mee: een opvolger is vermoedelijk toch niet nodig.

“Het is jammer dat Gunay Uslu, als laatste staatssecretaris van Cultuur en Media, niet tot het voltooien van de formatie aan kan blijven”, zegt Robbert Dijkgraaf, de huidige minister van OCW. “Aan de andere kant: misschien is het ook goed om alvast even te wennen aan het idee. Ik ben dan ook niet van plan om haar taken de komende periode over te nemen, ik wil me liever focussen op zaken die wel in de begroting voorkomen voor de komende jaren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *