WikiMedia Commons Adam Kliczek, http://zatrzymujeczas.pl (CC-BY-SA-3.0)

WikiMedia Commons Adam Kliczek, http://zatrzymujeczas.pl (CC-BY-SA-3.0)

Kabinet versoepelt snel nadat cultuursector uit protest flashmob organiseert

“O god nee”, zegt Ernst Kuipers terwijl iemand hem een filmpje laat zien. De cultuursector vond het hoog tijd dat ook zij protestacties gingen houden tegen de aanhoudende maatregelen. Ze organiseerden daarom een flashmob. “Prima, dan maar versoepelingen. Snel alsjeblieft!”

Zangers, acteurs en zzp’ers in de cultuursector riepen elkaar op tot een felle protestactie: in felgekleurde gele en oranje t-shirts in Hoog Catharijne zingen en dansen op een nummer van Glee. “Laat het stoppen!“, schreeuwt ook Mark Rutte. In een andere video laat een ogenschijnlijk doodgewone zakenman zijn koffer vallen. Onder zijn kleding heeft ook hij een felgekleurd geel shirt aan. Hij zingt de bekende Frozen-hit Let It Go, maar dan met de woorden ‘we zijn boos’. “Dit begint gigantisch uit de hand te lopen. We moeten nu iets doen voordat dit soort praktijken zich verder verspreiden. Alles moet open. We hebben gewoon geen keuze.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan De Speld eens beter letten op de foto die elke publicatie moet illustreren.

Dit keer:

Uit de tekst: “felgekleurde gele en oranje t-shirts in Hoog Catharijne”.

Daar klopt geen zak van!

Zeggen en schrijven één oranje overhemd met korte mouwen en één geel T-hemdje. De andere ca. twintig deelnemers op de foto dragen andere kleuren en allemaal in zomerse kleding. Het is winter!.
De foto is ook al niet gemaakt in Hoog Catharijne, maar bij een recordpoging in Cidade Do Mexico.
Zie: https://is.gd/wyTjQg

Foei. Zelfs de Spaanse pers is secuurder. En dat wil wel wat zeggen!

Reageer
gravatar

Binnen 7 meter en een halfuur is het besmettingsgevaar met 90 procent afgenomen.
Zoiets.
Het hele probleem is ontstaan door die geile figuren die altijd al dansend en feestend zo opdringerig je aura binnen willen dringen alsof ze je willen penetreren. Het is net als die opdringerige reu die je met twee poten om je been staat te naaien, met zijn puntige pik druipend uit zijn schacht. Het is het niveau van menslievendheid van de Hollander en de enige politieke trend van betekenis die gemondialiseerd is naar de meest minderwaardige typen. Met name Chinezen. Een ander corona is er nooit geweest.

Reageer