fly-m / Shutterstock

fly-m / Shutterstock

Vrouw mijdt microplastics maar niet megaplastics

Rifka (29) mijdt nu zo’n vier jaar heel strikt alle microplastics: “Microplastics zitten echt overal in tegenwoordig maar natuurlijk het meeste in highly processed foods, dus die mijdt ik helemaal”. Megaplastics lijken echter geen enkel probleem voor haar. Een jaar geleden heeft ze namelijk borstimplantaten laten plaatsen.

Op de vraag of ze de implantaten dan niet ziet als onnatuurlijk en schadelijk, antwoordt Rifka: “Nee mijn borsten zijn van silicone, niet van plastic.” Dat siliconen een vorm van plastic zijn, hebben we haar maar even niet verteld. “Anyway, microplastics dragen weer toxic heavy metals met zich mee zo je lijf in, ja niemand wil dat en ook super onnatuurlijk”, ratelt Rifka verder. “Clean eten en leven is voor mij heel belangrijk”.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *