Branislav Nenin / Shutterstock

Branislav Nenin / Shutterstock

Meedenkende vriend geeft gestreste vrouw het advies ‘gewoon te ontspannen’

Armelle (28) liep een tijd rond met een “unheimisch en onverklaarbaar stressgevoel”, totdat een meedenkende vriend haar het verlossende advies gaf. “Heb je er al aan gedacht om gewoon een beetje te ontspannen? Gewoon even geen stress hebben?”

“Weet je wat jij moet doen”, zegt de vriend met het zelfvertrouwen van iemand die niet kan geloven dat je dit advies niet al dertig keer gehoord hebt, “een beetje leren loslaten. Gewoon lekker rustig aandoen.”

De vriend heeft nog wel een paar adviezen achter de hand die opvallend genoeg steeds beginnen met “gewoon”: gewoon een nacht heel goed slapen, gewoon lekker stukje wandelen en dan gewoon even helemaal aan niets denken, gewoon even helemaal niets hóéven. Gewoon, relaxed.”

Armelle kan niet geloven dat ze hier niet gewoon eerder aan heeft gedacht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach ja das tut mir leid, aber jetzt kommen die Kamelen;
let’s get out about and around, do all and everything and drink gallons of good flavored tropical drinks ‘nd turning bitches creamy cold buttericed, I love the smell of Turning Bitches in the mornng and I need a classis hood wafel Tosti Iron otherwise I am dead very suddened. Life is better with good Iron and icecold Butter, ja tochie tick tockie! Tja zo n jochie heeft ook paar klussen nodig en 1 dag allebei no cooking op de klok anders loopt ie weg.

Reageer
gravatar

Hatte gei al eun stokbroid mit hutteka(op de a moet een umlaut)se probiert? Das gibt mir ein ausgezeichtnis gefuhl von empfinden oder chocolades yoghurt mit erdbeeren yoghurt mixiert? Knapperige frische ananas auf dem tosti, sie kannen die ananas vollig ausschenken, ach ja ich muss aufhoren ich kuch nur gerne,

Reageer