Studio Speld & spele.nl

Studio Speld & spele.nl

De Pin onderzoekt: welke lijsttrekkers passen het best bij elkaar?

Met nog een maand tot de verkiezingen barst het eindelijk los, verkiezingsdebatten, peilingen, stemwijzers, noem maar op. Om de lijsttrekkers alvast op weg te helpen richting het vormen van een coalitie onderzoekt de Pin daarom: welke lijsttrekkers passen het best bij elkaar?

Pieter Omtzigt & Frans Timmermans: 94%
Het echtpaar krijgt bijna de hoogst mogelijke score van de betrouwbare Love Tester, een match made in heaven dus. De twee hebben zelfs al een 1op1 debat-date geprikt. Als dit slechts bij kletsen blijft weten wij het ook niet meer.

Rob Jetten & Henri Bontenbal: 77%
Love Tester ziet de toekomst rooskleurig voor het paar. Na jarenlang in de friendzone gezeten te hebben lijkt het tij na de verkiezingen te kunnen keren. Doordat beiden op enorm verlies staan verwacht de love tester dat ze elkaar hier in kunnen vinden voor troost.

Dilan Yeşilgöz & Geert Wilders: 58%
Van de Love Tester krijgen ze het voordeel van de twijfel. Na een lange periode van afstandelijkheid, flirten ze inmiddels een aantal maanden openlijk met elkaar. Gaat de vonk dan eindelijk overslaan?

Caroline van der Plas & Esther Ouwehand: 29%
Ondanks dat de twee lijnrecht tegenover elkaar staan qua gedachtegoed, sluit de Love Tester de deur naar een match nog niet helemaal. Opposites attract?

Joost Eerdmans & Thierry Baudet: 11%
De vechtscheiding van drie jaar terug zorgt volgens de Love Tester voor een slechte compatibiliteit van de twee. Verzoening zal nog op zich moeten laten wachten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *