Shutterstock / Fizkes / Qmusic

Shutterstock / Fizkes / Qmusic

Amy baalt dat Het Geluid is geraden want ze had die 64k eigenlijk al uitgegeven

Het Geluid van Qmusic is geraden, wat een hele bittere pil is voor Amy uit Waddinxveen. Ze had die 64.000 euro eigenlijk al uitgegeven namelijk.

“Wat?! Nee, dat meen je niet!! Ah nee, rot op!” Het waren de woorden van Amy toen ze hoorde dat het geluid live op de radio werd geraden. Terwijl ze diep van binnen het oprechte geloof, of de oprechte illusie, had dat zíj́ het geluid zou raden.

“Ik wist het zó zeker!” aldus Amy, terwijl ze koffie voor ons inschenkt. “Het was een kwestie van tijd voordat ik Mattie, Marieke of Domien zou vertellen dat het geluid van 2023 het uitschuiven van het voederbakje van een seniore hamster is.”

Amy ging zo in zichzelf geloven dat ze het geld al begon uit te geven. “Het begon eerst met een nieuwe theepot en een Birò, maar het bedrag bleef maar oplopen en voor ik het wist had ik een nieuwe dakkapel en een prachtige serre.”

Na de koffie bedanken we Amy en gaan we ervandoor. Ze verwacht nog meer bezoek vandaag. De deurwaarder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *