Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Hoekstra: ‘mijn slechte punt is dat ik soms té koud douche’

Tijdens het besluit over zijn benoeming als Eurocommissaris Klimaat in het Europese Parlement, kiest Wopke Hoekstra voor de eerlijke route. Tijdens een tweedaagse ondervraging legt hij zich volledig bloot: “mijn slechte eigenschap? Ik douche soms té koud.”

“Als ik heel eerlijk ben, ik kan niet van de vega-kipstuckjes afblijven…”, geeft Hoekstra toe na een minutenlange ondervraging. “Daar moet ik eerlijk over zijn, voordat jullie mij aannemen. Stiekem ben ik zo’n obsessieve nerd die thuis de lampen uitdoet als ‘ie gaat slapen. Ik vergeet soms te eten ’s avonds, omdat ik de hele tijd over klimaatverandering aan het praten ben met mijn kinderen. Behalve natuurlijk als we vega-kipstuckjes eten! Ik hou erg van vega-kipstuckjes. Sorry, maar het is beter als jullie dat nu al van me weten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *